Ανάκληση της απόφασης από τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας για απευθείας ανάθεση προμήθειας γάλατος 5.000 ευρώ.

Ανάκληση της απόφασης από τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας για απευθείας ανάθεση προμήθειας γάλατος 5.000 ευρώ.

1540
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανάκληση της απόφασης από τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας για απευθείας ανάθεση προμήθειας γάλατος 5.000 ευρώ.

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας ανακάλεσε την απόφαση για την απευθείας ανάθεση που αφορούσε την προμήθεια 5 τόνων (5.000 λίτρα) γάλακτος για τους υπαλλήλους της υπηρεσίας τεχνικών έργων.
Το ζήτημα, που έχει αναστατώσει την κοινωνία της Βόνιτσας, είχε ανακινήσει η δημοσίευση στις 13 Φεβρουαρίου 2015, με τίτλο: «5.000 ευρώ για γάλα στo εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας». (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και όλοι οι δημότες διερωτήθηκαν: «Αλήθεια σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, πόσους εργατοϋπαλλήλους απασχολεί η υπηρεσία τεχνικών έργων του δήμου Ακτίου Βόνιτσας και πόσο γάλα θα πρέπει να πίνουν κάθε ημέρα για να καταναλώσουν τους 5 τόνους γάλα;»!

Τελικά μετά την κατακραυγή των πολιτών ο Δήμος έκανε ανάκληση της απόφασης, που αφορούσε προμήθεια γάλακτος αξίας 5.000 και η οποία ανάκληση προκαλεί πάντως εύλογα ερωτήματα:
Τι μεσολάβησε και έγινε ανάκληση της απόφασης; Μήπως οφείλει ο Δήμος να εξηγήσει στους δημότες τους λόγους της ανάκλησης αυτής; Ποιές παρατυπίες εντοπίστηκαν και από ποιους διεπράχθησαν; Ευθύνη δεν έχει κανένας;
Δείτε τις αποφάσεις του Δήμου όπως αναρτήθηκαν στη διαύγεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ANAKLHSH GALA BONITSA

 

xiromeronews.blogspot.com